HKK 10års-jubilæum

Hørsholm Karateklubs 10-års jubilæum


Lørdag den 11. maj fejrede vi Hørsholm Karateklubs 10-års jubilæum – en dag med sol, musik, burgers, popcorn, taler og en masse flot karate. 


Hørsholm Karateklub blev stiftet i 2009 af en gruppe entusiastiske karateudøvere som ønskede mulighed for at dyrke deres passion for traditionel Shotokan karate. Efterhånden som klubben har fået flere medlemmer har den flere gange skiftet træningssted – fra den gamle gymnastiksal på Rungsted Skole, over øvelokalet under Trommen, til idag, hvor der trænes i to gymnastisksale på Usserød Skole. Klubben har idag omkring 120 medlemmer, og har hold for alle, lige fra børnehold og begynderhold til voksne øvede hold. 


Klubben havde inviteret til jubilæum på Usserød Skole og havde pyntet op med flag, balloner og bøgegrene i den store gymnastiksal på Usserød Skole. Kjeld Flemmings jazzkvartet, som til tider øver i lokalet ved siden af klubbens dojo (træningshal), leverede musik til og music-joy.dk troppede op med en burgervogn


Vi havde besøg af flere instruktører fra andre JKS karateklubber, bl.a. JKS Danmarks chefinstruktør, Sensei Jan Spatzek, 8.dan, som på dagen havde taget turen fra sin egen klub i Struer for at deltage i jubilæet og ønske tillykke. Derudover havde vi fået besøg af Jan Dehn – Direktør for Sport, Kultur- og Fritidsudvalget i Hørsholm Kommune – som havde lagt vejen forbi for at ønske tillykke og overrække en gave.


Efter taler og lykønskninger var der opvisning fra alle klubbens hold – lige fra de yngste karatekids og nybegyndere til de mere erfarne brun- og sortbælter.

Efter en god dag var alle sanser blev grundigt mættet.


Vi træner her:

 

Usserød Skole

Gl. Byvej  10

2970 Hørsholm

Kontakt os

Har du spørgsmål til træning og hold,
så skriv til os på:

 

info@horsholmkarate.dk